Kleur advies voor binnen en buiten

Kleuradvies en behangwerk pip vleutenBinnen- en buitenshuis geven wij u graag advies over stijlcombinaties en het gebruik van kleur. Kleurencombinaties kunnen vaak bepalend zijn voor de sfeer in en om uw huis.

Binnen schilderwerk is niet alleen belangrijk voor het onderhoud maar kan uw woning ook een totale metamorfose geven. Wij brengen graag een advies uit en denken met u mee om uw woning een totaal andere uitstraling te geven.

Ook een wand in een andere kleur kan erg mooi staan, hierbij is het wel van belang om de juiste kleur te kiezen en deze af te stemmen bij de meubels.

Heeft u een witte kast in uw woonkamer staan? Dan komt deze nog mooier uit met een donker vlak of wand op de achtergrond.

Ook in de kinderkamer kan een wand in een andere kleur zeer speels staan, en een wand in een andere kleur is minder ingriijpend dan een kamer behangen en zo kunt u wat vaker wisselen en makkelijk aan te passen aan de leeftijd van uw kind.

De trend van dit moment is het plakken van scan (glasweefsel). U heeft hier diverse keuze mogelijkheden in, die wij u graag laten zien. Ook bij beschadigde muren is het plakken van scan een zeer goede uitkomst.

Bekijk een aantal kleuradvies projecten die wij gedaan hebben. Wij helpen u graag om een goed advies uit te brengen.